Partner Nimas zoekt nieuwe collega’s!

Partner Nimas BV is met spoed op zoek naar nieuwe collega’s voor de versterking van het team. Heb je HBO werk- en denkniveau, ben je calculator/kostendeskundige en/of wil je graag je blik verruimen en je storten op het vak van kostendeskundige, dan is Nimas op zoek naar jou! Het team bestaat op dit moment uit acht enthousiaste kostendeskundigen die werkzaam zijn bij diverse overheden door het hele land. Nimas biedt jou een leuke, dynamische baan met goede opleidingsmogelijkheden en enthousiaste collega’s/mentoren.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Nimas. Dit kan telefonisch via 013 590 3255, per e-mail via info@nimas.eu. Of vul het contactformulier in op de website van Nimas. Vermeld in dat geval kort je motivatie en stuur je CV mee. Bij wederzijdse interesse gaat Nimas graag het gesprek aan!

Vorig bericht
Kerstgroet!
Volgend bericht
Wij werken gewoon thuis door!

Related Posts

Niets gevonden.