CalcMatic

Meer overzicht
Meer inzicht
Meer grip

CalcMatic

Snel, scherp en voordelig begroten? Gebruik CalcMatic!

CalcMatic: de internetservice die op basis van uw RAW-bestek volledig geautomatiseerd binnen enkele minuten een conceptbegroting maakt, compleet met onderbouwing. Snel, safe en solide!

Onze oplossing bespaart u veel tijd die u beter kunt besteden aan belangrijker werkzaamheden: het tijdrovende invul- en typewerk behoort voorgoed tot het verleden.

Zet deze tijdbesparing maar eens af tegen uw uurkosten en het billijke tarief dat CalcMatic rekent: u begrijpt meteen dat CalcMatic dé oplossing is voor iedereen die dagelijks moet calculeren voor grondwerk, rioleringen, drainage, straatwerk, asfaltering en cultuurtechniek.

Bovendien heeft u direct een indruk van het gehéle project. Dat betekent: meer overzicht, meer inzicht, meer grip. Daardoor neemt de efficiency en effectiviteit van uw begrotingen meteen toe. En dus de slagvaardigheid van uw organisatie.

Voor CalcMatic heeft
u geen cursus of nieuwe
software nodig

Geen cursus, speciale software of licentie nodig

CalcMatic calculeert slim en intelligent. Om er gebruik van te maken is een cursus niet nodig en overstappen op een ander calculatiepakket of nieuwe software is evenmin vereist.

CalcMatic is een internetservice, zodat installatie op uw computer of server ook niet hoeft. Evenmin werkt CalcMatic met persoonsgebonden licenties.

U heeft alle vrijheid en ruimte: er wordt geen enkele beperking opgelegd of toevoeging vereist.

U mailt eenvoudig uw RAW-bestek (in RSU-formaat) naar CalcMatic en binnen enkele minuten ontvangt u de conceptbegroting. Deze opent u in uw eigen calculatiepakket en kunt u vervolgens aanpassen en aanvullen naar eigen wens en behoefte.

De conceptbegroting kan in alle bestaande calculatiepakketten worden ingelezen: in GWWCalc, Metacom, IBIS-Infra, Wecap en RAWCalc.

Beschikt u niet over een calculatiepakket, dan kan de begroting ook in Excel worden aangeleverd. CalcMatic is op alles voorbereid en staat op ieder moment tot uw dienst!

Onze ervaring is uw
voordeel. En andersom.
Immers, uw ervaring
is óns voordeel!

Onze ervaring, uw voordeel

CalcMatic is niet geschreven door informatici of ontwikkeld door uitgevers in bouwkosten, maar door professionals uit de praktijk met jarenlange calculatie-ervaring bij aannemers, ingenieursbureaus en overheden. Dit geeft u de zekerheid dat CalcMatic uw taal spreekt en écht marktgericht is.

De CalcMatic-software wordt met grote regelmaat onderhouden en aangepast aan de ontwikkelingen in de markt. Mede dankzij de constante feedback van klanten en samenwerkpartners bent u er met CalcMatic zeker van dat u online beschikt over de laatste versie op basis van echte vakkennis. Kortom, altijd up to date!

Tijd én geld besparen

CalcMatic werkt snel. Veel sneller dan u zelf ooit kunt doen, want CalcMatic is volledig geautomatiseerd: u hoeft de conceptbegroting alleen nog maar aan te passen en aan te vullen naar eigen inzicht en wensen.

Dat betekent een enorme tijdbesparing. Hoeveel? Reken op een gemiddelde tijdwinst van 75%! Dus: elk uur dat u voorheen besteedde aan zelf calculeren, kost u nu nog maar een kwartier. Zo pak je de zaken effectief aan!

Bovendien is CalcMatic erg betaalbaar, zowel per losse begroting als voor een jaarabonnement: vraag naar de tarieven.

Pluspunten!

Overzicht en inzicht

U krijgt voor RAW-conforme bestekposten een duidelijke indicatie, zodat u snel een indruk heeft van het héle werk.

Geen cursus of installatie

U kunt de begroting gemakkelijk in uw eigen calculatiepakket inlezen en aanpassen. Het volgen van een cursus of het installeren van software is niet nodig.

Tijdwinst

Dankzij CalcMatic houdt u tijd over voor het echte begroten en het beoordelen van offertes van leveranciers en onderaannemers. Of voor het bezoeken van het project en acquisitie.

Meteen aan de slag

U mailt uw RAW-bestek naar CalcMatic en ontvangt binnen enkele minuten uw conceptbegroting. U hoeft dus geen dagen te wachten!

Direct calculeren

CalcMatic hanteert geen calculatie-, bruto- of richtprijzen maar márktprijzen. Zo kunt u direct met het echte calculeren beginnen.

Bijzonder voordelig

Bovenal: CalcMatic is bijzonder voordelig – daar kunt u zelf niet voor gaan zitten rekenen. Vraag naar de tarieven en laat u verrassen!