Eenvoud, overzicht
en gebruiksgemak
is ons doel

Over CalPa

Calpa BV, voorheen CalcMatic, is opgericht in 2012 met als doel partijen in de bouwsector te voorzien van professionele, efficiënte en gebruiksvriendelijke rekenprogramma’s. Oprichters zijn Rien Karsemeijer, Teus van Rinssum en Lucien Liebregts.

Teus van Rinssum en Lucien Liebregts zijn, naast mede-oprichters an CalPa BV, managing partners van Nimas BV. Nimas is in 2006 opgericht als management- en consultancybureau voor infrastructurele bouwprojecten. Dankzij de ervaren kostendeskundigen van Nimas heeft CalPa extra expertise in huis voor het doorontwikkelen van de rekenprogramma’s (ProBic en CalcMatic), anderzijds kan Nimas dankzij de rekenprogramma’s van CalPa haar opdrachtgevers nog betere service bieden.

Vele Pluspunten!

Persoonlijke ondersteuning

Geen lange keuzemenu’s als je belt, maar meteen iemand aan de lijn die u daadwerkelijk en inhoudelijk verder kan helpen met uw specifieke vraag.

Continu doorontwikkeld

Calculatieprogramma’s van CalPa worden continu doorontwikkeld, mede dankzij de actuele, professionele input van klanten en samenwerkpartners.

Eenvoud is ons doel

Ons doel is niet zoveel mogelijk verkopen. Ons doel is het maken van gebruiksvriendelijke, eenvoudige en overzichtelijke software die in al uw wensen voorziet.

Workshops op maat

Wilt u leren werken met ProBic? De kneepjes van dit rekenprogramma onder de knie krijgen? Desgewenst organiseren wij voor u, uw team of uw bedrijf workshops op maat.

Gemaakt door deskundigen

Onze calculatieprogramma’s zijn ontwikkeld door ervaren kostendeskundigen die er zelf mee werken voor hun klanten, en dus weten wat nodig en handig is.

Samenwerkpartners

Dankzij de kostenexperts van samenwerkpartner Nimas BV beschikt CalPa altijd over zeer actuele kennis op het gebied van kostenanalyse en kostenmanagement.