Nieuwe ProBic-server

ProBic-klanten kunnen gebruik maken van hosted service. Hiermee draait ProBic niet op uw computer of server, maar op onze onlangs vernieuwde server. Deze nieuwe server voldoet volledig aan de ISO27001-eisen en scoort op alle veiligheidstesten een A tot A+. De server is geleverd en ingericht door Nieuwenborg BV, die ook het onderhoud doet.

Zelf ProBic-updates installeren is met onze hosted service niet meer nodig. U kunt uw bestanden veilig bij ons op de server opslaan, waarmee u ook meteen verzekerd bent van een dagelijkse backup.

ProBic wordt aangeboden met remoteApp, hierdoor het lijkt alsof ProBic op uw eigen computer draait. De verbinding wordt tot stand gebracht via een veilige gateway. Uiteraard kunt u gebruik blijven maken van uw eigen printers en netwerkschijven. CalPa biedt deze service sinds 2017 en maakt al jaren naar tevredenheid gebruik van de diensten van Nieuwenborg BV. Mede dankzij hun inspanningen is de totale downtime in de afgelopen 5 jaar beperkt tot 10 minuten!

Vorig bericht
ProBic webinar
Volgend bericht
InfraTech 2023

Related Posts

Niets gevonden.