Overzichtelijk

ProBic is een programma waarbij overzichtelijkheid en gemak voorop staan. In één oog opslag heeft u overzicht op de raming, waarbij de kolommen die niet relevant zijn eenvoudig te verbergen zijn.

Duidelijk

De kolommen hebben naar functie een eigen kleur, hierdoor is het direct duidelijk waarvoor ze dienen. De cellen die niet aangepast mogen worden, zijn geblokkeerd en grijs gekleurd.

Geen formulefouten

Zorgen maken over formulefouten is niet nodig. De formules worden door ProBic samengesteld buiten het zicht van de gebruiker. Formulefouten door kopiëren of verwijderen van regels horen tot het verleden!

ProBic: volwaardig rekenprogramma voor uw SKK-ramingen en begrotingen

Projectverkenner

Met ProBic kunt u onbeperkt aantal ramingen en catalogi openen. Deze worden opgenomen in de projectverkenner. Niet alleen de projecten worden getoond, maar ook de behorende objectbladen. Met de project kunt u moeiteloos wisselen van de ene raming naar de andere raming.

Onderdelen

Voordat er aan de ramingen begonnen wordt kan er gekozen worden welke onderdelen er nodig zijn. Zijn alleen de bouwkosten en de engineeringskosten van belang, dan worden alleen deze toegevoegd. Indien later blijkt dat een ander onderdeel toch van belang is , kan deze alsnog toegevoegd worden.