Ook onze tips en
tricks stellen wij op
maat voor u samen

Workshop ProBic

CalPa heeft een workshop van één dag waarbij ProBic, onzekerheden en risico’s aan bod komen. Deze workshop bestaat uit twee dagdelen waarbij de ochtend in het teken staat van de SSK-systematiek en de mogelijkheden en (basis)functies van ProBic.

In de middag wordt het verschil uitgelegd tussen onzekerheden en risico’s zijn en hoe u deze toepast in projectbegrotingen. Al deze aspecten komen aan bod in een case die de deelnemers in groepjes uitwerken. Het resultaat is een mini-begroting met een simulatie waarbij de bandbreedte, onzekerheden en risico’s inzichtelijk worden.

Praktisch karakter

Deze ProBic-workshop heeft een praktisch karakter. De achterliggende theorie van een probabilistische raming wordt eenvoudig uitgelegd. Het doel van de workshop is dat zowel de opsteller als de lezer van een SSK-raming begrijpt wat de bandbreedte, onzekerheden en risico’s inhouden en hoe hij/zij hierop kan sturen.

De workshop is ideaal voor kostenramers die met ProBic gaan werken, maar ook voor projectleiders die te maken hebben met het lezen van ramingen en het managen van onzekerheden en risico’s.

Op locatie

Desgewenst organsieren wij deze workshop op uw locatie, zodat uw mensen niet onnodig hoeven te reizen.

Interesse? Neem dan contact met ons op!