Normbudgetberekening Noord-Brabant

Met behulp van het ramings- en begrotingsprogramma ProBic, ontwikkeld door Calpa, worden de beheer- en onderhoudskosten berekend voor het opstellen van de ‘normbudgetberekening onderhoud en vervanging openbare ruimte’ voor Provincie Noord-Brabant. Moederbedrijf Nimas kreeg de opdracht voor het opstellen van deze normbudgetberekening, zie het nieuwsbericht op de site van Nimas. De kosten worden onderbouwd op niveau 3 van het CROW (inzet arbeid, materieel en materialen per activiteit). De resultaten van de berekening worden verwerkt in een menukaart. Hieruit is eenvoudig te halen wat bijvoorbeeld de vervangingswaarde is van het totale areaal en wat de procentuele verdeling is van vast onderhoud, variabel onderhoud en vervanging voor alle domeinen.

Vorig bericht
ProBic SSK2018
Volgend bericht
Kerstgroet!

Related Posts

Niets gevonden.